У ДТП в Хмельницькому постраждало двоє людей

3
Фото: hm.npu.gov

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, аварія сталася сьогодні, 23 січня, близько 07:40 години в м. Хмельницькому по Старокостянтинівському шосе.

За попередньою інформацією, 28-річний житель с. Стуфчинці, керуючи автомобілем «Део Ланос», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Віваро» під керуванням 31-річного жителя м. Вінниця.

4

hm.npu.gov

Внаслідок ДТП водій «Део Ланос» та його пасажир, 28-річна жителька с. Стуфчинці, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.

Крім того, під час зіткнення уламками пластикових деталей отримав механічні пошкодження ще один транспортний засіб  —  автомобіль «Мерседес Бенц С200», який у момент зіткнення зазначених вище авто проїжджав поруч.

5

hm.npu.gov

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини аварії.

Нагадаємо, що патрульні виявили водія, який неодноразово керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. 20 січня, близько 13-ї години, екіпаж патрульної поліції отримав інформацію про те, що на вулиці Прибузька, водій транспортного засобу «KIA» із ознаками алкогольного сп’яніння їздить по парковці одного із закладів міста. Оперативно прибувши на місце події патрульні виявили кермувальника даного транспортного засобу. Він  побачивши інспекторів почав агресивно себе поводити. За інформацією патрульної поліції,  у  кермувальника інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. А саме нестійку ходу, запах алкоголю з порожнини рота, поведінку, яка не відповідала обстановці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне