В неділю у м. Полонне горіло горище житлового будинку

В неділю у м. Полонне горіло горище житлового будинку
Фото: km.dsns.gov

30 грудня о 18:40 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення про те, що  на вул. Князя Романа в м. Полонне горить  житловий будинок.

За вказаною адресою негайно прибули рятувальники. На місці виклику встановлено, що загорілося дерев’яне перекриття на горищі. Надзвичайники одразу приступили до гасіння. Вогонь на площі 2 кв.м вогнеборці локалізували о 18:47 та ліквідували о 18:47, не допустивши поширення вогню кімнатами житлового будинку.

Причиною пожежі стало порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

 Полонський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Старосинявському районі рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку. 30 грудня о 04:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Нова Синявка Старосинявського району горить житловий будинок. Негайно за вказаною адресою прибули рятувальники 34-го державного пожежно-рятувального поста та місцева пожежна команда с. Нова Синявка. Вогонь на площі 32 кв. м локалізовано о 04:19 та ліквідовано о 04:21. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Травмованих та загиблих на пожежі не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне