Хмельницькі дільничі працюють у форматі прозорого офісу

головна
Фото: hm.npu.gov

Віднедавна відділ дільничих офіцерів поліції ГУ НП в Хмельницькій області почав працювати та приймати відвідувачів у затишному, проте практично прозорому приміщенні. Це свідчить про абсолютну відкритість та відповідність принципам community policing.

11

hm.npu.gov

Як інформує ГУ НП у Хмельницькій області, служба дільничих офіцерів поліції проходить активне реформування на відповідність усталеним у Європі принципам community policing — тісної взаємодії поліції і громади.

22

hm.npu.gov

Такий підхід не обмежується боротьбою зі злочинністю. Він є значно ширшим і зачіпає практично всі сфери життя. Філософія community policing передбачає підвищення рівня довіри між поліцією і громадою, посилення соціальної відповідальності громадян, покращення якості послуг, які надає поліція, відкритість та прозорість у роботі.

33

hm.npu.gov

Усі ці принципи, як своєрідні заповіді дільничого, прописані на стенді у новому приміщенні відділу дільничих офіцерів поліції Головного управління, який працює за принципом прозорого офісу. Будь-який мешканець області може прийти сюди зі своєю проблемою і отримати кваліфіковану консультацію (вул. Зарічанська, 7 Пн-Пт з 09.00 по 18.00).

44

hm.npu.gov

Загалом же Хмельницьку область обслуговує більше 200 дільничих офіцерів поліції. Усю необхідну інформацію про свого дільничого ви можете знайти ТУТ   

Нагадаємо, на Хмельниччині з’явилися сертифіковані соціальні перемовники. У рамках форуму «Громадська безпека та інститут соціальних перемовників», який днями пройшов у Хмельницькому, відбувся перший випуск та вручення сертифікатів соціальним перемовникам. Усі вони  працюватимуть в громадах і будуть своєрідними посередниками між поліцейськими і місцевими жителями.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне