Обрано запобіжний захід хмельничанину, що потрощив меморіальну дошку

головна
Фото: hm.npu.gov

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання хмельничанину, 1998 року народження, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство).

Так, чоловік підозрюється у тому, що 8 грудня 2018 року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння  на Майдані Незалежності в м. Хмельницькому  зруйнував 4 стенди з фотографіями меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та воїнів АТО і ООС.

По дорозі до Майдану Незалежності, чоловік ще  здійснив кілька ударів по ліхтарю освітлення пам’ятнику «Віра, Надія, Любов». Перед  цим чоловік на вулиці Володимирській «вступив у нерівний бій» із сміттєвими контейнерами, наносячи  удари ногами та руками, на вулиці ж Героїв Майдану демонстрував непристойні жести на камери відеоспостереження.

Тож найближчі два місяці чоловік має виконувати наступні обов’язки:

  • прибувати на виклик слідчого, прокурора за першою вимогою;
  • повідомляти слідчого, прокурора про зміну місця проживання;
  • не відлучатись із населеного пункту де проживає без дозволу слідчого, прокурора, суду.

Санкція ч. 1 ст. 296 КК України передбачає покарання у виді штрафу, арешту на строк до  6 місяців або  обмеження волі на строк до  5 років.

Повідомляє прес – секретар Алла Плінська

Нагадаєм, що Полонський суд скасував постанову житомирського патрульного. Із адміністративним позовом до інспектора поліції у тамтешній суду звернувся полончанин, якому 8 вересня цього року правоохоронець виніс постанову про накладення адміністративного стягнення у виді 680 гривень штрафу за керування транспортним засобом з технічними несправностями (частина 2 статті 121 КУпАП). Поліцейський вказав, що водій кермував автомобілем, в якого не працює задній лівий габарит, чим той порушив п. 31.4 Правил дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне