Розвиток мисливського господарства залежить від подальшої консолідації зусиль

photo_2018-12-05_13-55-14
Фото: kmlis.gov

На Хмельниччину завітали члени Ради громадської спілки «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь». Метою їх приїзду було залучення до своїх рядів колег нашої області.

Під час зустрічі член Ради асоціації і один із її засновників Віктор Червоний звернувся з пропозицією об’єднати зусилля і дії з метою відстоювання прав мисливців та користувачів мисливських угідь. А також забезпечити єдиний потужний вплив на створення нової та удосконалення чинної законодавчої та нормативно-правової бази в Україні. Також передбачається формування об’єктивної громадської думки про мисливство взагалі. Та вплив полювання на охорону, збереження та збільшення чисельності як об’єктів державного мисливського фонду, так і тваринного світу в цілому.

Українське суспільство, в тому числі і політики, ведуться на популістські гасла псевдо-екологів «Все заборонити!». Тому останнім постійно вдається протягувати через Верховну Раду України та Кабінет Міністрів України закони та постанови. Вони частіше шкодять, ніж допомагають покращити стан як мисливського, так і лісового господарства.

У зв’язку з цим, роль громадських організацій таких  в питаннях формування об’єктивної громадської думки про лісове і мисливське господарство є надзвичайно важливою.

Ми маємо протидіяти представникам так званих громадських організацій псевдо- екологів, які своїми популістськими гаслами та діями намагаються сформувати негативний образ мисливця як браконьєра.

Окрім зазначеного, безумовно, існує ще багато проблемних питань і недоліків у сфері мисливського господарства та полювання, які потребують позитивних змін та нагального вирішення.

В зв’язку з цим, з метою створення регіональних структур  Асоціації, він запросив усіх користувачів мисливських угідь до співпраці.

Учасники зустрічі погодилися, що спільні зусилля можуть призвести до корінних позитивних змін в ситуації, що складається в мисливському господарстві.

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ

Нагадаємо, новорічні ялинки столиці виросли на Летичівщині. Першими в державі наряджати новорічні ялинки почали у великих містах. У столиці їх буде чимало. Лісівники Летичівщини цьогоріч одні з найбільших постачальників зелених деревець у Київ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне