Смертельна розправа дерев’яною палицею: на Віньковеччині пенсіонер вбив дружину

Фото: ГУ НП

Як повідомили у ГУНП в Хмельницькій області, під час побутового конфлікту пенсіонер дерев’яною палицею кілька разів вдарив 76-річну дружину по голові. Від отриманих травм жінка через кілька годин померла у лікарні.

16 вересня близько 13:30 години до поліції надійшло повідомлення з Віньковецької центральної районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення каретою «швидкої» було доставлено громадянку з численними травмами. Через кілька годин жінка померла, не приходячи до свідомості.

Працівники поліції, які одразу виїхали на місце, встановили, що потерпілою виявилась 76-річна жителька с. Петрашівка Віньковецького району. У скоєнні злочину поліцейські обґрунтовано підозрюють чоловіка громадянки, 82-річного місцевого жителя.

За попередніми даними, під час побутового конфлікту пенсіонер дерев’яною палицею кілька разів вдарив дружину по голові, що й призвело до її смерті.

Місце, де стався конфлікт

Наразі підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України — Навмисне вбивство.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне