У Кам’янці-Подільському поліція затримала чоловіка, який обікрав магазин стокового одягу

Фото: hm.npu.gov.ua

Затримав чоловіка наряд поліції охорони, який був найближче до місця скоєння злочину. Як виявилось, нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 2,1 проміле, повідомляє прес-служба поліції області.

Сьогодні, 8 серпня, близько 11.50 години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про розбійний напад на магазин стокового одягу «Дар’я», що розташований по вулиці Героїв Небесної Сотні у Кам’янці-Подільському. За словами заявника, невідомий чоловік у чорній масці, погрожуючи ножем, зайшов у магазин і викрав звідти шкіряну куртку вартістю 2,5 тисячі гривень.

Фото: hm.npu.gov.ua

Отримавши повідомлення на службовий планшет, першими, буквально за декілька хвилин, на місце вчинення злочину прибув наряд поліції охорони. Завдяки такій швидкій реакції правоохоронців, зловмисника вдалось затримати неподалік магазину. У нього вилучили маску, ніж та викрадену куртку.

Фото: hm.npu.gov.ua

Далі на місце прибула слідчо-оперативна група Кам’янець-Подільського відділу поліції, яка і зайнялась з’ясуванням усіх обставин події.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Провадження відкрито за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне