У Хмельницькому пройшов круглий стіл задля попередження знущання у школах

У Хмельницькому пройшов круглий стіл задля попередження знущання у школах
Фото: Патрульна поліція

Сьогодні, пройшов круглий стіл «Булінг боїться розголосу», що проводила громадська організація «Молодь за краще майбутнє». Захід відбувся в рамках проекту «Активність починається з тебе». Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF). Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP) Police Training Assistance Project – PTAP.
Захід відбувся у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва за участі психологів, представників молодіжних організацій, педагогів, молоді, представників PTAP, поліції, юстиції, Департаменту молоді та спорту.
Учасники заходу, під час обговорення піднімали проблематику попередження та протидії булінгу у молодіжному середовищі. Зазначимо, патрульні поліцейські котрі кожного дня відвудують навчальні закладах міста стикаються з цією проблемою. Правоохоронці роблять усе можливе для того, щоб перебування Ваших дітей у школі було не тільки пізнавальним, а ще й цікавим та спокійним.
Учасники заходу переконані, що проведені заходи в рамках даного проекту зміцнять комунікацію та взаємодію між поліцією та громадою міста.
Нагадаємо, що в рамках проекту «Активність починається з тебе» це останній захід.

За інформацією Патрульної поліції у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне