У Хмельницькому зведуть Палац-спорту за 27 мільйонів

Фото:

Гроші надійдуть з державного бюджету в рамках фінансування будівництва 6 таких об’єктів в Україні.
Як повідомляє прес-служба ФБУ, в Україні збудують шість багатофункціональних Палаців Спорту. Переважна більшість споруд матимуть можливість приймати близько 3 000 глядачів.
На засіданні міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво і реконструкцію палаців спорту були затвердженні міста та суми розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво та реконструкцію палаців спорту.
Раніше 11 українських міст представили на розсуд комісії свої проекти. Шість з них сьогодні було затверджено. Нові зали мають з’явитися у Вінніці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Львові та Черкасах. Загалом з державного бюджету було виділено 150 мільйонів гривень. П’ять міст отримають по 27 мільйонів державної підтримки, ще одне (Рівне) – 15. Дофінансують будівництво кожної споруди за кошти обласних та міських бюджетів. За інформацією органів місцевого самоврядування, будівництво спортивних комплексів буде розпочато уже восени цього року, – йдеться у повідомленні Федерації Баскетболу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне