У Нетішині депутати “поклали око” на Арт-простір. Громадськість обурена

Фото: facebook.com

Як повідомляє сайт Нетішинської самооборони з посиланням на адміністраторів АРТ-простору.

Нетішинський сквер знову атакують ділки. А депутати оббріхують “Арт-простір”

Вже вкотре заходить мова про забудову скверу, що навпроти школи №1. Посягання ділків – колишніх регіоналів, не припинились  навіть після того, як на одній із сесій Нетішинської міської ради  було прийнято рішення про надання ділянці офіційного статусу скверу та підтримана відповідна петиція громадян.

Сьогодні на нашій локації повинна була відкритись літня школа англійської мови для дітей. На ці вихідні нами були заплановані різноманітні заходи і кінопокази. На жаль, ми змушені були все відмінити, оскільки атака на нашу культурно-мистецьку локацію продовжується, – повідомляє ART-простір.

Продовжуються спроби відібрати у мешканців міста зелену зону в центрі та забудувати наш сквер. Наші сили наразі спрямовані на боротьбу та захист, на збереження ділянки від спроб забудови.

У боротьбі проти нас використовуються брудні методи. Нещодавно на комісії міської ради громадянином Сосновим та сьогодні на сесії депутатом Вагнером була надана неправдива інформація про те, що на нашій ділянці під час наших заходів продається алкоголь.

Це АБСОЛЮТНА БЕЗПІДСТАВНА БРЕХНЯ на нашу адресу, як організаторів. Ми працюємо третій рік і ЖОДНОГО разу на наших акціях не продавались спиртні напої. Ми – команда Арт-Простору і громадські організації, з якими ми співпрацюємо і які долучались до проведення заходів, концертів, благодійних ярмарок, на нашій локації НІКОЛИ не продавали алкоголь. У нас іноді працювала виїзна кухня від організації АТОвців, продавалась цукрова вата і попкорн, були солодкі розпродажі, млинці тощо. Проте ніякого відношення до торгівлі спиртним ми не маємо. 

Щодо магазинів поряд – “Пиво-води” та “Нашого краю” – до роботи цих магазинів ми також не маємо жодного відношення.

Звертаємось до мешканців міста з проханням не вірити розповсюдженній брехні щодо нашої роботи. Також звертаємось до правоохоронних органів міста з проханням підсилити роботу поліції відносно контролю правомірності розпивання спиртних напоїв у публічних містцях”.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне