В Хмельницькому військовослужбовці Нацгвардії отримали нове житло

Фото: www.adm-km.gov.ua

Напередодні Дня захисника України дійсно чудовий подарунок отримали військовослужбовці Національної гвардії України. Цього прекрасного сонячного дня відбулося вручення сертифікатів на квартири для 46-ти родин, серед яких учасники антитерористичної операції та ветерани. Відтепер ці сім’ї мають власне житло у новенькій 9-типоверхівці, будівництво якої нещодавно завершилося у Хмельницькому.

Будинок загальною площею понад 5000 м2 збудований у рамках реалізації державної програми забезпечення житлом військовослужбовців.

На урочисту церемонію вручення сертифікатів на житло завітали командувач Національної гвардії України генерал-полковник Аллеров, представники обласної та міської влади.

Довідково: 90-квартирний будинок на 2 під’їзди по вул. Трудовій у місті Хмельницькому збудований за рахунок фінансування з державного бюджету України – 42,6 млн. грн.. Сертифікати на житло отримали 30 сімей військовослужбовців та ветеранів з міста Хмельницького та для 16 сімей військовослужбовців та ветеранів західного регіону.

www.adm-km.gov.ua

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне