Всі підрозділи МВС переведені на посилений варіант несення служби

мвс
Фото: rivne.media

Як інформує ГУ ДСНС у Хмельницькій області, всі підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ України перейшли на посилений варіант несення служби.

Для координації роботи усіх органів системи МВС та моніторингу ситуації створено оперативний штаб, який очолив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян. До нього увійшли перший заступник глави Держприкордонслужби Василь Серватюк, заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич, перший заступник глави ДСНС Олег Мельчуцький. Також заступник командувача Нацгвардії Валерій Бондар та перший заступник глави Державної міграційної служби Наталія Науменко та інші.

Для координації дій створено оперативні штаби у територіальних органах системи МВС.

Оперативні штаби працюватимуть у цілодобовому режимі та здійснюватимуть обмін інформацією та координацію з Генеральним штабом Збройних Сил України, Службою безпеки України, Службою зовнішньої розвідки України, Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, Управління державної охорони та Держспецзв’язком.

Нагадаємо, 30 листопада вогнеборці приборкали масштабну пожежу продуктових складів. Вогонь спалахнув на провулку Уборевича, що в обласному центрі. За підвищеним номером виклику до місця пожежі прибули вісім підрозділів ДСНС. На момент прибуття перших підрозділів вогонь охопив близько 200 кв.м складських приміщень. Існувала загроза перекидання полум’я на офісні приміщення та поряд припарковані автомобілі підприємства. Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу бійцям вдалося локалізувати о 09:45 та остаточно ліквідувати о 10:05, а також запобігти подальшому поширенню вогню й врятувати від вогню автотранспорт та офісні приміщення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне