Новини за 30.06.2019

Вогнеборці врятували 7 людей, 3 з яких — діти, що опинилися в пастці через несправність оглядового колеса

30 червня о 15:09 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевченка в м. Кам’янець-Поділський через технічну несправність зупинилося оглядове колесо й у висотній пастці опинилися люди.

Рятувальники ліквідували пожежу двох поряд припаркованих автомобілів

30 червня о 03:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Дружби Народів у м. Кам’янець-Подільському горить автомобіль Volkswagen.

Кам’янець-Подільський район: рятувальники ліквідували пожежу легкового автомобіля

30 червня о 02:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля RENO в с. Мукша Китайгородська, Кам’янець-Подільського району.

Хмельницький: рятувальники витягли з каналізаційного колодязя собаку

29 червня о 14:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканки м. Хмельницький про те, що на вулиці Панаса Мирного в каналізаційному колодязі знаходиться собака, яка не в змозі самостійно вибратися.

Віньковецький район: пожежа забрала життя 3-річної дитини, ще одна дитина та їх бабуся – у лікарні

29 червня о 21:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Гоголі Віньковецького району. Рятувальників викликав сусід, який помітив, що з будинку здіймається густий чорний дим. Ще до прибуття підрозділів, чоловік зумів увірватись уже в палаючу домівку та врятувати 58-річну жінку та 5- ти річну дитину.

Рятувальники в черговий раз врятували двох людей на р. Дністер

29 червня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення проте, що на річці Дністер поблизу смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району двоє громадян на надувному човні потребують допомогу. За лічені хвилини бійці чергової зміни водолазно-рятувального відділення №3 дістались до потерпілих. Як виявилось, на борту човна перебувало двоє людей віком 30 та 33 роки. Пізніше вони […]

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у результаті якої загинув 67-річний пенсіонер

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 28 червня, близько 17.04 години в Кам’янці-Подільському по проспекту Грушевського.

Городоцькі вогнеборці врятували хлопця, який намагався врятувати кота

28 червня о 19:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевченка в м. Городок на дереві опинилися в пасті людина та кіт.

Хмельниччина: кандидати вітали випускників вишів та вручали дипломи

У Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та в смт Грицеві Шепетівського району випускні й святкові лінійки в навчальних закладах відвідали кандидати в народні депутати.

Стара Ушиця: бійці ДСНС на р. Дністер врятували двох людей

28 червня о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення проте, що на річці Дністер поблизу смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району двоє громадян на надувному човні потребують допомогу.

Популярне