Новини за 24.08.2023

Паломники УПЦ (МП), що йдуть до Почаєва, поки залишаються на Хмельниччині

Паломники Української православної церкви, що 19 серпня вирушили з Кам’янця-Подільського пішою хресною ходою до Почаївської лаври на Тернопільщині, ще не покидали територію Хмельницької області.

На хабарі затримали поліцейського з Хмельниччини, який обіцяв військовозобов’язаному «вирішити питання» з мобілізацією

Працівники ДБР за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції викрили правоохоронця з Хмельниччини та його спільника.

У Хмельницькому поклали квіти до пам’ятників та вшанували пам’ять загиблих захисників

Сьогодні, 24 серпня, у Хмельницькому поклали квіти до Стели Героїв на Майдані Незалежності та до пам’ятника Небесній Сотні й вшанували пам’ять загиблих захисників.

В одному з лісництв Хмельниччини народилося п’ятеро оленят

П’ятеро благородних оленят народилися у вольєрі Мальованського лісництва філії “Шепетівське лісове господарство” два місяці тому.

Незалежні медіа Хмельниччини: як вони працюють в регіоні

Україна цього року святкує 32 річницю Незалежності. Особливих святкувань як на національному, так і на регіональному рівні не планується, адже ворог не нехтує жодною можливістю забрати життя у якомога більшої кількості українців.

Засуджено хмельничанку, яка заперечувала збройну агресію рф

На Хмельниччині суд визнав винною медпрацівницю у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії рф проти України та глорифікації її учасників, інформують у прокуратурі.

На Шепетівщині перед судом постане 36-річний домашній кривдник

Житель с.Велика Рішнівка, що на Шепетівщині, в липні напав на свою цивільну дружину. Після ударів кулаками, чоловік схопився за ніж і погрожував потерпілій убивством.

Популярне