Новини за 07.02.2020

До 7 років позбавлення волі засудили зловмисників, які до смерті побили односельця

Нагадаємо, подія сталася 24 квітня 2018 року близько 21.30 години в селищі Гриців Шепетівського району. Після отриманих травм чоловік трохи більше двох тижнів пролежав у реанімації, але лікарі не змогли його врятувати. 11 травня він помер. У суді вину підозрюваних було повністю доведено. Їм призначили покарання у вигляді 7 років позбавлення волі кожному та сплати 400 тисяч гривень моральної шкоди.

Хмельниччина: кандидати вітали випускників вишів та вручали дипломи

У Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та в смт Грицеві Шепетівського району випускні й святкові лінійки в навчальних закладах відвідали кандидати в народні депутати.

На Хмельниччині легковик в’їхав у гужову повозку — керманича гужового транспорту госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 червня, близько 18.30 години на автодорозі Н-02 сполученням «Кременець — Біла Церква» поблизу селища Гриців Шепетівського району.

В смт Гриців горіло підвальне приміщення житлового будинку

4 січня об 11:27 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те, що в смт Гриців Шепетівського району виникла пожежа в підвальному приміщенні житлового будинку. Негайно на місце події прибуло одне відділення вогнеборців 29-го державного пожежно-рятувального поста. Площа пожежі на момент прибуття сягнула 20 кв.м. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі. […]

Популярне