“Гарячою” виявилась доба для рятувальників області (ФОТО)

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, «гарячою» виявилась минула доба для рятувальників області. Аж 5 разів розривав вечірню тишу сигнал тривоги.

Так, о 18:08 у с. Мирівка Волочиського району на відкритій території загорілись дрова. Ймовірно, пожежа сталась через необережне поводження з вогнем. Черговий караул 9 ДПРЧ оперативно справився із небезпекою і запобіг розповсюдженню вогню, який встиг-таки пошкодити дрова. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 19:29 запалало сміття на відкритій території місць загального користування Олешинської ОТГ у с. Олешин Хмельницького району. Громадяни одразу ж звернулись до вогнеборців, які оперативно здолали небезпеку, адже вогонь міг поширитись не оселі мешканців села. На ліквідації пожежі працював особовий склад одразу двох пожежних частин – З ДПРЧ та 37 ДПРЧ. Що стало причиною загорання наразі встановлюється. На щастя, обійшлось без нещасних випадків.

У смт Ярмолинці виникла пожежа, яка могла стати справжнім лихом для багатоквартирного житлового будинку на вул. Хмельницькій – о 21:35 виникла пожежа газового стояка. На ліквідацію небезпеки відправились вогнеборці 22 ДПРЧ, які оперативно ліквідували загрозу. Однак, вогонь встиг пошкодити вікно квартири. А причиною пожежі, можливо, став електростатичний розряд. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 22:21 у м. Славута на вул. Миру виникла пожежа приватної господарчої споруди нежитлового призначення. На момент прибуття рятувальників 18 ДПРЧ вогонь охопив дах будівлі, який вдалось швидко загасити. Сталось загорання через необережність при поводженні з вогнем. Добре, що пригода обійшлась без нещасних випадків.

Рятувальник ГУ ДСНС

Нічну темряву у Нетішині осяяло червоне полум’я — о 22:48 по вул. Старонетішинській на відкритій території загорілось будівельне сміття та інші побутові відходи. До місця пожежі прибули вогнеборці 8 ДПРЧ, які вправно здолали вогонь.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне