Хабар за незаконний обіг наркотичних речовин (ФОТО)

Шкільне приміщення вартістю 1,4 млн грн використовуватиметься за цільовим призначенням
Фото: Прокуратура
За інформацією прес-служби прокуратури Хмельницької області, у м. Старокостянтинові, жінка, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за вчинення злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотичних речовин, місцева жителька запропонувала заступнику начальника – начальнику сектору кримінальної поліції Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області неправомірну вигоду.
Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво та місцеву прокуратуру.
На підставі рапорту поліцейського за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Факти злочину

                                                    Опрацювання злочину
Сьогодні, 6 вересня 2018 року, під час дачі хабара громадянку викрито «на гарячому» та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а грошові кошти в сумі 3 тис. грн. вилучено.
На даний час в рамках досудового розслідування, що здійснюється слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне