Хмельницькі лісівники переймали досвід польських колег

Фото: atmwood.com.ua

Як повідомляє сайт atmwood.com.ua, виконуючи стратегічну програму розвитку лісового господарства, підприємства Хмельницького ОУЛМГ переходять на сучасні технології вирощування лісу та переробки деревини. Відрадно відзначити, що переробка деревини стає більш поглибленої, розширюється асортимент продукції.

Ізяславський, Шепетівський, Старокостянтинівський і Летичівський лісгоспи останнім часом зробили акцент на закупівлю обладнання кращих зарубіжних фірм. Щоб ознайомитися з технічними новинками зарубіжних партнерів і безпосередньо побачити роботу обладнання, група фахівців хмельницького управління і підвідомчих підприємств у складі делегації Держлісагентства лісових ресурсів побувала в польському місті Коло. Поїздку на завод Wood-Mizer організувала Українська асоціація деревообробного обладнання MOST-Україна.

Віце-президент компанії Wood-Mizer Роберт Багінскі, директор з продажу Wood-Mizer Кшиштоф Кропідловскі і фахівець по роботі з іноземними клієнтами відділу продажів Магдалена Собчінська провели для делегації презентації компанії і верстатів WB2000 і MP360. Вони також організували екскурсію по виробництву і відвідування деревообробних підприємств, що використовують пилорами, крайкорези і лінії Wood-Mizer в своїй діяльності.

– Спасибі їм за це, а також і за те, що ми змогли поспілкуватися з власниками і розпитати їх про досвід і успіх з Wood-Mizer, – ділиться враженнями керівник делегації від Хмельницького ОУЛМГ головний спеціаліст-головний механік управління Андрій Шевченко і додає, – спасибі і за допомогу в організації культурної програми. Ми разом відвідали термальні води в Унєюв, фантастичної краси Базиліку Пресвятої Богородиці в ліхен, а також на зворотному шляху заглянули до Кракова.

Насамкінець варто додати, що лісівники Хмельниччини, які займаються переробкою деревини, і далі продовжать знайомство з Wood-Mizer і будуть використовувати обладнання компанії в своїй професійній діяльності.

atmwood.com.ua

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне