На Хмельниччині відбулись навчання на випадок надзвичайних ситуацій на складах із зброєю

Фото: km.dsns.gov.ua

Вчора, 4 липня хмельницькі чиновники разом з рятувальниками відпрацьовували свої дії у разі надзвичайної ситуації на території військової частини, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Фото: km.dsns.gov.ua

За тактичним задумом навчання на території зберігання боєприпасів військової частини виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Прогнозована зона можливого ураження утворилася в радіусі 5 км. У небезпечну зону потрапили 4 населених пункти, в яких проживає понад 11 тис. громадян.

Голови евакуаційних комісій міста Хмельницького та Хмельницького району доповіли про порядок дій при здійсненні евакуації населення.

Фото: km.dsns.gov.ua

Водночас надзвичайники організовували гасіння пожежі на складах боєприпасів усіма наявними силами й засобами відповідно до державного плану реагування на надзвичайну ситуацію та проведення гуманітарного розмінування уражених територій.

Фото: km.dsns.gov.ua

Учасники відпрацювали заходи з оповіщення, евакуації, розміщення евакуйованих та забезпечення безпеки в евакуйованих населених пунктах, на практиці перевірили роботу збірних евакопунктів, приймальних пунктів евакуації  та блокпостів.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне