Сім’я скандального екологічного інспектора Хмельниччини Віталія Гуменюка відкриває новий бізнес

Фото: newskm.net

Ірина Бабій доцент кафедра економіки, менеджменту та адміністрування Хмельницького національного університету, а за сумісництвом співласниця ТОВ СЛК “Перлина Поділля”, ТОВ СП “Дельта”, ТОВ СС “Агропрод-ЗПТ” і любляча донька головного екологічного інспектора Хмельницької області Віталія Гуменюка започатковує новий бізнес.

Фото: Хмельнциький національний університет

Цього разу свої сили буде пробувати, ймовірно, у галузі громадського харчування чи продажі продуктів харчування. Відкривати заклад буде у самісінькому центрі Хмельницького – на Майдані Незалежності. Нині там триває ремонт.

У березні цього року вона придбала квартиру на першому поверсі житлового будинку з вікнами, що виходять на площу. Та вже наприкінці серпня отримала декларацію про готовність об’єкта до експлуатації.

У цьому районі міста за квартиру на вторинному ринку просять не менше 425 доларів за квадратний метр. Саме така ціна на помешкання у сусідньому житловому будинку.

Нагадаємо, що її батько начальник екологічної інспекції області Віталій Гуменюк нещодавно придбав електрокар “Tesla Model X”, вартість якого перевищує його сумарний річний дохід.

Нагадаємо, що Віталій Гуменюк у 2014 здійснив смертельну ДТП. Справа потрапила до суду лише у 2017 році.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне