У 2018 році в області планують відремонтувати тільки 117 км. доріг

Фото: ремонт автошляху поблизу Хмельницького

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької ОДА.
Як повідомляють чиновники, протягом 2018 році на Хмельниччині буде відремонтовано 117 км доріг місцевого значення за рахунок субвенції з державного бюджету.

Перелік сформований за пропозиціями, наданими районними державними адміністраціями, повідомляється у прес-службі ОДА.

Зокрема, поточний середній ремонт стосуватиметься насамперед доріг, що ведуть до опорних шкіл, лікувально-профілактичних закладів та соціально-важливих об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, що згідно закону про державний бюджет України у 2018 році для ношої області передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на загальну суму 456,5 млн. грн., з яких 154,8 млн. гривень передбачено на мінімальні потреби поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Решту субвенції в сумі 301,7 млн. гривень розподілено пропорційно протяжності доріг загального користування місцевого значення в районах.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне