У Кам’янці-Подільському комунальники планували “підзаробити” на пальному. Прокуратура звернулась до суду

Фото: Корупція.Інфо
Як встановила Кам’янець-Подільська місцева прокуратура, у лютому 2018 року тендерний комітет одного з кмунальних підприємств міста провів закупівлю пального на суму понад 1,1 млн. грн. За результатами відкритих торгів переможець за бюджетні кошти мав поставити на підприємство 436 тис. літрів бензину та дизельного палива.
Однак вже після проведення відкритих торгів, всупереч норм Закону України «Про публічні закупівлі» та положень укладених договорів, без будь-яких належних на те підстав, між замовником та постачальником укладено додаткову угоду, якою загальний обсяг пального, що планується закупити зменшено на 800 літрів, та протиправно збільшено ціну за одиницю товару.
Разом з тим, ринкові ціни на бензин та дизельне паливо з часу проведення закупівлі та до моменту укладення додаткової угоди змінились тільки у бік зменшення.
Як повідомив керівник Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Віталій Гриньків, за результатами розгляду позову місцевої прокуратури додаткову угоду до договору про закупівлю паливно-мастильних матеріалів рішенням господарського суду Хмельницької області визнано недійсною.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне