За минулу добу на Хмельниччині з різних причин сталося 4 пожежі

Фото: www.aif.ua

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 3 жовтня о 10:42 спалахнув автомобіль ВАЗ 21063 на вул. Шевченка в смт Ярмолинці. Пожежу оперативно ліквідували вогнеборці 22 Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірною причиною загоряння стала розгерметизація паливної системи автівки.

О 15:19, ймовірно, через замикання електромережі загорілось у приватній господарчій будівлі на вул. Папаніна у Кам’янці-Подільському. На момент прибуття підрозділу 6 ДПРЧ вогнем було пошкоджено 20 кв.м будівлі.

Пожежу житлового будинку, що виникла у с. Яснозір’я Віньковецького району, швидко ліквідували бійці 27 ДПРП. Проте, вогонь встиг пошкодити деякі домашні речі. Ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

Близько опівночі – о 23:15 – вогнеборці вже прямували на виклик до с. Рилівка Шепетівського району. Там в одному з домогосподарств горіла літня кухня. Рятувальникам 21 ДПРЧ вдалося швидко впоратись із пожежею та не допустили перекидання вогню на сусідні будівлі. Загоряння виникло, ймовірно, через порушення правил експлуатації печей та димарів.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне