За минулу добу вогнеборці ліквідували пожежу допоміжної споруди та житлового будинку

1 гол
Фото: km.dsns.gov

2 грудня о 14:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди житлового сектору в селі Вербка Ярмолинецького району.

ярмол

km.dsns.gov

На місце події оперативно прибули рятувальники 22 Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Вербка Мурована. Завдяки злагодженим та оперативним діям, вогнеборцям вдалося запобігти перекиданню вогню на житловий будинок. Пожежу локалізовано о 14:34 та ліквідовано — о 14:40.

ярмолин2

km.dsns.gov

До ліквідації пожежі залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час використання печі. Під час пожежі постраждалих не виявлено.

А вже 3 грудня о 03:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Морозівка Старокостянтинівського району горить житловий будинок.

старкон2

km.dsns.gov

Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 19-ї державного пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Миролюбне. Прибувши на місце виклики вогнеборці в складі ланки газодимозахисної служби приступили до гасіння пожежі.

старкон

km.dsns.gov

Вогонь на площі 150 кв. м локалізовано о 03:47 та ліквідовано о 03:58. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при монтуванні пічного опалення. Травмованих та загиблих на пожежі не було.

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, 1-2 грудня  вогнеборці ліквідували пожежу житлових будинків, гаража та врятували двох людей. 1 грудня  о 20:50  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку  у с. Судилків   Шепетівського району. На місце виклику негайно було направлено рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини та  місцеву пожежну команду с. Судилків. На момент прибуття вогнеборців на місце події пожежа сягала  площі 15  кв.м, була загроза розповсюдження вогню на весь житловий будинок. У зв’язку з великим горючим навантаження та сильним задимленням, рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне