Закінчено роботи з благоустрою території ДП “Ізяславський лісгосп”

Фото: kmlis.gov.ua

Зовнішній вигляд контори лісгоспу – візитна картка підприємства. Це розуміють і про це дбають в ДП “Ізяславський лісгосп”.

Нещодавно закінчено роботи з благоустрою території перед головною адмінбудівлею. Перш за все – встановили нову загорожу. Очистивши територію від старих елементів озеленення та висаджених рослин, спланували нову мережу доріжок, які вимощені кольоровою бруківкою. У вільних від твердого покриття зонах заклали композиції з хвойних та декоративно-листяних видів з використанням інших декоративних елементів.

kmlis.gov.ua

Тепер тут зростають самшит вічнозелений, різні види ялівців, туй, барбарис оттавський, бирючина декоративна, а найбільше милуватимуть око відвідувачів штамбові та стрижені форми. Для композицій використано різноманітний природний та декоруючий матеріал, такий як кора дерев, шишки сосни, а також різного кольору кам’яна крихта. Для комфортного перебування відвідувачів та працівників підприємства встановлено малі архітектурні форми (лавки, ліхтарі), а також оновлено існуючі альтанки біля магазину «Лісовичок», який розташовується поруч з адмінбудівлею. Заключним акордом оновлення став висів газонної трави. Щоб утримувати в належному стані газон та декоративні рослини, зробили регульоване дощове та крапельне зрошення.

kmlis.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне