Злодійка «гастролерка» обікрала будинок в Чемерівцях

Фото: ГУНП

39-річна «гастролерка» обікрала будинок в Чемерівцях. Проте непоміченою піти їй не вдалося. І поки господиня викликала поліцію, її чоловік почав переслідувати злодійку. Невдовзі правоохоронці разом з громадянами її затримали. Усе викрадене — вилучили.

Подія сталася вчора, 17 жовтня, близько 13.00 години в смт Чемерівці по вулиці Зарічній. Чоловік порався на городі, а його дружина — в літній кухні. Будинок залишили відчиненим. Цим скористалася 39-річна «гастролерка» із сусіднього Волочиського району. Зловмисниця непомітно зайшла всередину і викрала із скарбнички золоті прикраси на загальну суму близько 20 тисяч гривень.

Господиня помітила, що хтось незнайомий виходить з подвір’я. Попросила дочку перевірити, чи все в хаті на місці. Коли та сказала, що зникли прикраси, чоловік кинувся наздоганяти зловмисницю. Йому допоміг сусід на автомобілі. В цей час жінка зателефонувала до поліції. Разом її і затримали.

Всі викрадені золоті прикраси у злодійки вилучили. Вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють її на причетність до аналогічних злочинів.

Інформацію повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне