Зручно та просто: SMS-сервіс передачі показів водопостачання

Фото: Хмельницька міська рада

За інформацією Хмельницької міської ради, для споживачів послуг із холодного водопостачання та водовідведення запроваджені наступні сервіси для передачі показників лічильників або обміну іншою інформацією із МКП “Хмельницькводоканал”. Зокрема, це Кол-Центр, Особистий кабінет та електронна пошта. Одним із нововведень для споживачів підприємства стало запровадження SMS-сервісу, який надає можливість оперативно передавати показники лічильника (-ів) холодної та гарячої води без очікувань зв’язку із оператором.

Споживачам послуг МКП “Хмельницькводоканал” необхідно щомісяця з 28 по 5 число передавати показники лічильника (-ів) холодної і гарячої води. Завдяки своєчасній та систематичній передачі показників підприємство отримує дані від споживача про обсяги спожитої холодної і гарячої води, відтак має реальну картину про обсяг реалізованих послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Споживачі, в свою чергу, мають змогу відслідковувати стан власного особового рахунку і вживати заходи щодо недопущення виникнення заборгованості за отримані послуги з водопостачання та водовідведення.

Передати показники через SMS-сервіс дуже просто. Для цього у тексті повідомленняспочатку необхідно ввести номер особового рахунку, далі через роздільник “*” вказати показник лічильника холодної або гарячої води, відповідно до кількості засобів обліку, наявних у споживача. Після введення необхідних даних повідомлення потрібно надіслати на номер: 098-18-72-230. Наприклад: 5869713544*129*115.Сервіс володіє функцією автоматичного передзвону після відправки повідомлення: у разі успішної передачі показників ви отримаєте повідомлення: “Ваші показники успішно опрацьовані та внесені до бази данних з проведенням розрахунків вартості послуг”; у протилежному випадку повідомлення буде наступним: “Ваші показники система не змогла опрацювати, оскільки недотримано формат заповненого смс-повідомлення. Повторіть спробу, сформувавши правильно смс, згідно необхідного формату”.

Окрім SMS-сервісу передати показники можна, зателефонувавши в Кол-Центр за номером: 0-800-508-067 (дзвінки зі стаціонарного та мобільного телефонів — безкоштовні). Після привітання натисніть цифру “2” та, користуючись голосовими підказками, після звукового сигналу необхідно продиктувати номер розрахункового рахунку, адресу, прізвище, ім’я та по-батькові власника, а потім показники спочатку лічильників холодної, тоді — гарячої води.

Ще один спосіб передачі показників — через сайт МКП “Хмельницькводоканал”. Для цього наберіть адресу — www.water.km.ua та у лівому меню оберіть пункт “Передати показники лічильника”.Аналогічно передача показників здійснюється і через Особистий кабінет, скористатися яким можна, набравши посилання — http://pobut.water.km.ua/Login.

Показники лічильника (-ів) гарячої та холодної води можна передати і електронною поштою. Для цього необхідно у повідомленні вказати номер особового рахунку, прізвище, ім’я та по-батькові власника, адресу та показники лічильника (-ів) холодної та / або гарячої води. Готове повідомлення необхідно надіслати на електронну скриньку [email protected].

Дізнатися про стан особового рахунку, а також будь-яку іншу інформацію про роботу структурних підрозділів МКП “Хмельницькводоканал” можна, зателефонувавши з мобільного або стаціонарного телефону на безкоштовний багатоканальний номер Кол-центру — 0-800-508-067.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне