На Шепетівщині горів житловий будинок

IMG-c0a992372c95baaa9fb
Фото: km.dsns.gov

4 грудня о 06:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Пліщинська в м.Шепетівка.

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу площею 30 кв.м було локалізовано о – 06:44 та ліквідовано о – 06:49.

2

km.dsns.gov

Як інформує ГУ ДСНС у Хмельницькій області,  ймовірна причина пожежі – несправність нагрівальних печей та димарів. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Нагадаємо, рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку в с.Панівці. 3 грудня о 14:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с.Панівці Кам’янець-Подільського району. На боротьбу з вогнем був спрямований черговий караул 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу площею 35 кв.м було локалізовано о 14:24 та остаточно ліквідовано о 14:27. Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

Також, 3 грудня діти навідалися до вогнеборців. Після екскурсії діти мали змогу познайомитись із аварійно-рятувальною технікою та пожежними автомобілями. А на рятувальників чекав сюрприз від гостей. Малята власноруч зробили паперових янгелів і подарували їх охоронцям нашого спокою. Діти побажали вогнеборцям, аби ці ангели завжди оберігали їх у важких ситуаціях. У першачків навчально-виховного комплексу №7 знайомство із фахом в рамках Тижня професій перетворилась на захопливу пригоду.  Сьогодні вони завітали в гості до Служби порятунку і дізнавались секрети цієї надважливої справи – рятування життя. На Виставці пожежно-рятувальної служби під час екскурсії малюки змогли дізнатись також про правила безпеки. Саме ці правила допоможуть їм не допустити лиха в житті. Також дітвора пригадала, як потрібно поводитись під час виникнення загрозливих ситуацій.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне