Поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій здійснено наїзд на пішохода

Поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій здійснено наїзд на пішохода
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 10 грудня, близько 15.45 години по вулиці Степана Бандери поблизу заправки «Авіас». Попередньо встановлено, що місцевий житель на автомобілі «ЗАЗ-110308», рухаючись в напрямку Озерної, допустив наїзд на 57-річного пішохода, який ішов по узбіччю, а потім, за словами водія, несподівано звернув на проїжджу частину. Наразі ця інформація перевіряється.

Від отриманих травм пішохід загинув на місці події.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що правоохоронці затримали чоловіка, який зарізав свого співчарочника. Подія мала місце 9 грудня, близько 2-ї ночі в квартирі 46-річного потерпілого, що по вулиці Майборського. Поліцейські розшукали і затримали 41-річного зловмисника практично одразу після отримання повідомлення. Як виявилось, чоловік раніше вже мав проблеми із законом і притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. За інформацією ГУ НП у Хмельницькій області, чоловіку може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Також у Хмельницькому суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється у погрозах і вимаганні. 4 грудня працівники УСБУ спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції затримали в Хмельницькому 55-річного місцевого жителя, який вимагав у потерпілого 4 тисячі доларів США.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне