На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засудили винуватця ДТП, в якій двоє чоловіків загинуло і один важко травмувався

Фото: hm.npu.gov.ua

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 16 січня 2019 року близько 17.50 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. Винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

36-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Скудо» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Таврія» під керуванням 31-річного жителя Хмельницького.

hm.npu.gov.ua

У результаті ДТП водій та 23-річний пасажир автомобіля «ЗАЗ Таврія» загинули на місці події. 47-річний іноземець, пасажир автомобіля «Фіат Скудо», отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, політравми, закритої черепно-мозкової травми і у важкому стані був госпіталізований до Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Водій автомобіля «Фіат Скудо» покинув місце події і намагався втекти. Поліцейські його затримали, коли він йшов вздовж траси в напрямку Хмельницького. Під час перевірки його на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 2,03 проміле. 

hm.npu.gov.ua

Нещодавно Ярмолинецький районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне