Поліцейські за підозрою у замаху на вбивство односельця затримали 52-річного чоловіка

Фото: hm.npu.gov.ua

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство. Сьогодні чоловікові обиратимуть запобіжний захід.

Події мали місце 21 березня близько 00.10 години в селі Красноставці Чемеровецького району. Чоловіки разом розпивали спиртне вдома у підозрюваного. Під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого господар схопив зі столу кухонного ножа і наніс ним декілька ударів у груди 45-річному потерпілому.

hm.npu.gov.ua

Останньому вдалося вирватися із рук нападника. Чоловік втік додому, де його матір викликала «швидку» і працівників поліції. Потерпілого одразу ж доправили в Чемеровецьку центральну районну лікарню, де невідкладно прооперували. Зараз загрози його життю немає.

hm.npu.gov.ua

Зловмисника поліцейські затримали на місці події. До речі, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та нанесення тілесних ушкоджень. Цього разу йому доведеться відповідати перед законом за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) ККУ — Замах на вбивство. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне