Роздягаються та справляють природні потреби: поліцейські притягнули до відповідальності молодиків, які хуліганили у сквері

Фото: поліція

У Полонному місцеві жителі зафіксували на відео, як троє молодиків демонстративно роздягаються і справляють природні потреби у сквері поблизу пам’ятника Т.Г. Шевченкові. Поліцейські розшукали хуліганів і притягнули їх до відповідальності.

Кілька днів тому в соцмережах з’явилось відео, яке зафіксувало, як в Полонному поблизу пам’ятника Т.Г. Шевченка троє молодиків демонстративно роздягаються і справляють природні потреби.

Місцевий поліцейський офіцер громади, переглянувши відео, встановив зловмисників. Ними виявились двоє мешканців Полонного 26 та 29 років. На них було складено адмінпротоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. 

Вчора, 27 серпня, Полонський районний суд розглянув ці адміністративні справи і призначив порушникам покарання у вигляді адміністративного арешту терміном на 5 діб.

Третього порушника поліцейські теж встановили, проте той одразу ж виїхав на роботу до Києва. Проте уникнути відповідальності йому не вдасться — після повернення додому на нього теж будуть складені відповідні адміністративні матеріали.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне