Жителька Хмельниччини, яка постаждала в ДТП у Польщі, перенесла дві операції

Фото: з соцмереж / https://ye.ua/

Мешканці Кам’янця-Подільського Анастасії Кочетковій, яка постраждала під час аварії українського рейсового автобуса в Польщі, зробили вже дві операції. Інформує www.times.km.ua.

Зі слів рідних дівчини, лікарі називають дивом те, що їм вдалося врятувати Анастасію.

Раніше повідомлялось, що в польській лікарні знаходилися три дівчини, які підходили під опис кам’янчанки Анастасії Кочеткової. Щоб опізнати дівчину, до Перемишля виїхала мама Анастасії.

«Її одразу прооперували, – розповіла сайту «Є» подруга та колишня колега Насті Альбіна Гуменюк, яка нині тримає зв’язок з консульством. – Настя була між тим і між цим світом… В неї дуже сильна травма голови. Уже зробили дві операції. Сьогодні, дякувати Богу, томографія показала, що там, де була гематома, яку видалили, мозок почав повертатися на своє місце. Лікарі кажуть, це велике диво. Вона сильна, міцно тримається за життя. Кажуть, якщо стан надалі буде стабільний, її в найближчі два тижні перевезуть до іншої лікарні. Завтра очікується переливання крові… Ще потрібна операція на обличчі. Воно сильно розбите».

Наразі Настя перебуває в комі. Вона без свідомості, під сильними знеболюючими.

«Маму впустили до Насті, щоб її ідентифікувати, бо за обличчям це зробити неможливо. Мама підтвердила, що це вона», – каже Альбіна Гуменюк.

Також мама вже здала тест на ДНК, який підтвердив біологічну спорідненість.

Рідним повідомили, що обидві операції, котрі дівчині зробили одразу, безкоштовні, за рахунок польського уряду. За подальше лікування – буде рахунок.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне