Новини за 16.11.2023

Хто може бути отримувачем та набувачем гуманітарної допомоги: роз’яснення

Отримувач – це юридична особа, зареєстрована в Україні з визначеним напрямком статутної діяльності. Важливо наголосити, що чинне законодавство передбачає реєстрацію отримувача в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги. До прикладу, – це благодійні фонди, громадські організацій, реабілітаційні установи. Інформує прес-служба Міністерства соціальної політики Набувач – це фізична чи юридична особа, яка потребує та отримала гуманітарну допомогу, […]

СМТ більше не буде: що змінює закон про дерадянізацію (ВІДЕО)

В Україні проведуть дерадянізацію територіального устрою. Відповідний закон президент підписав наприкінці жовтня. З назви закону можна подумати, що Дніпропетровська область нарешті стане Дніпровською, а Кіровоградська — Кропивницькою. Насправді ж це рішення змінює не назви, а сам підхід до територіального устрою. Адже він досі регулюється указом, який ухвалили в часи радянського союзу — у 1981 році. […]

Поблизу міста Нетішин в ДТП загинув 34-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 листопада, близько 17:30 години на автодорозі сполученням «Городище — Рівне — Старокостянтинів» поблизу міста Нетішин.

На Хмельниччині уламки збитого “шахеда” впали на продовольчий склад та вантажівку. Водій травмувався

Сьогодні, 16 листопада, внаслідок збиття над Хмельниччиною силами ППО однієї з повітряних цілей, уламки впали на продовольчий склад та вантажний автомобіль.

На Дунаєвеччині встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 74-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 листопада, близько 18:30 години на автодорозі сполученням «Житомир-Чернівці» поблизу села Міцівці.

Ринок землі: на Хмельниччині продали майже 32 тисячі гектарів

Від початку запуску ринку землі, з першого липня 2021 року, на Хмельниччині продали більше 18 тисяч ділянок сільськогосподарських земель.

Популярне