У Славуті відкрили «АТБ-МАРКЕТ»

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Маркет національної продовольчої мережі тепер відкрили і у Славуті.  «АТБ-маркет» -підприємство корпорації «АТБ» – найбільша мережа України, що динамічно розвивається.

Сьогодні ця торгівельна мережа налічує понад 900 магазинів в 237 населених пунктах 22 областей України та продовжує демонструвати найвищі темпи зростання.

slavuta-mvk.gov.ua

Святкове відкриття відбулося у неділю, 16 грудня, у мікрорайоні «Військове містечко». На заході зібралося близько сотні славутчан та жителів району, адже при відкритті магазинів діють різноманітні знижки та акції.

Прес-служба Славутського МВК

Нагадаємо, що в центрі Хмельницького встановлено 4 підземних контейнери для сміття. Вже за тиждень на вул. Герцена, 4 та вул. Кам’янецька, 52, почне функціонувати сучасний сміттєвий майданчик з підземним контейнером об’ємом у 3 метри кубічних, такий підземний контейнер за місткістю дорівнює трьом «євроконтейнерам». Для вивантаження і вивезення використовується універсальний сміттєвоз, який може працювати з підземними контейнерами та вивантажувати вже звичні “євроконтейнери”. Правила користування контейнерами надзвичайно прості, єдина важлива рекомендація – викидати сміття у щільно зав’язаному пакеті.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне