У Хмельницькому через ревнощі чоловік жорстоко вбив свого товариша

1
Фото: hm.npu.gov

У Хмельницькому працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого знайомого на ґрунті неприязних стосунків.

Повідомлення про злочин надійшло на лінію 102 від лікарів швидкої допомоги, які прибули за викликом до приватного помешкання і констатували смерть власника квартири. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, на тілі загиблого були явні ознаки тілесних ушкоджень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що компанія раніше судимих за майнові злочини осіб у складі трьох чоловіків та жінки спільно розпивали алкогольні напої. У ході застілля між підозрюваним та господарем помешкання виник конфлікт. В результаті якого молодший з чоловіків накинувся на 51-річного опонента з дерев’яною палицею. Від завданих побоїв потерпілий помер на місці події.

Підозрюваного затримали прямо у квартирі загиблого за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, що у Хмельницькому викрито групу наркодилерів, якій сприяли колишні поліцейські. Спільно з СУ УКР, за сприяння керівництва ГУНП у Хмельницькій області, було встановлено, що злочинна група діє на території регіону. Учасники групи самі виготовляють психотропну речовину «Амфетамін», а потім розповсюджують налагодженою мережею. Колишні поліцейські, яких викрили на хабарництві, особисто сприяли зловмисникам: давали консультації, як конспірувати злочинну діяльність, уникати відповідальності, а головне – як виготовити прекурсор для виробництва амфетаміну.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне