Патрульні затримали трьох чоловіків, які викрали кабель зв’язку з території Хмельницького аеропорту

Патрульні затримали трьох чоловіків, які викрали кабель зв’язку з території Хмельницького аеропорту
Фото: hm.npu.gov.ua

У чоловіків вилучили 150 метрів викраденого кабелю, рукавички, плоскогубці, секатор, пилку та інші знаряддя вчинення злочину. 7 березня близько 3-ї години ночі на території аеропорту спрацювала сигналізація. За викликом виїхала група реагування патрульної поліції.

На місці поліцейські помітили трьох чоловіків, які з підземної лінії викрали близько 150 метрів кабелю. Зловмисників затримали, а викрадений кабель та знаряддя злочину вилучили. Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 360 (Умисне пошкодження ліній зв’язку) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на початку березня у 190 виборчому окрузі розпочали свою роботу так звані «відкриті офіси» команди Порошенка: у місті Шепетівці нещодавно відремонтоване приміщення «відкритого офісу» запрацювало на вул. Героїв Небесної Сотні, 26, а в Славуті його розмістили в окремому просторому кабінеті на першому поверсі будівлі на вул. Козацькій, 40, де також розташовані районні бібліотеки для дітей і дорослих та відділ культури і туризму Славутської районної державної адміністрації. Спостерігачі ОПОРИ перевірили, як працюють дані «відкриті офіси».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне