Як Хмельницький “губернатор” вбиває рейтинг Порошенка

1
Фото: 24TV.UA

Голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий на зустрічах із виборцями “вбиває” рейтинг чинного президента Петра Порошенка. Про це заявив 15 березня у Facebook координатор спостереження за виборами у Хмельницькій області від Громадянської мережі ОПОРА Андрій Попик.

13

Андрій Попик- координатор Громадянської мережі ОПОРА

“Медики – не лохи! Або як хмельницький “губернатор” убиває рейтинг Порошенка. Сьогодні зранку в робочий час позганяли обласних медиків у конференц-зал обласної лікарні, щоб нагадати їм, за кого треба голосувати на виборах. Голова Хмельницької ОДА дбайливо розповідав, про що вони мають думати на виборчих дільницях, про те, що не треба зараз змінювати курс реформ. І про те, що треба ознайомитися з програмою чинного президента. Люди виходили із зали і спілкувалися між собою, що їх рахують за дурнів. Казали, що зібрали їх телефонними дзвінками – сказали прийти на зустріч сьогодні. Смішно було, коли “губернатор” радісно озвучив, що зарплата лікаря тепер не менше ніж 14 000 грн, й із зали почулися вигуки: а 3500 не хочеш?” – написав активіст.

1

з Facebook Андрія Попика

Він додав, що голова ОДА сам представляє чинну владу від 2015 року, але обурюється, що на території лікарні немає освітлення, а територія занедбана.

“Це ж ніби якраз його відповідальність за ситуацію в області, – зазначив Попик. – З одного боку сумно, що у 2019-му ось такі примусові агітаційні заходи досі відбуваються, ще й за участі керівників області. Але гріє душу реакція людей – у них оце викликає відразу і лише ненависть до кандидата та його команди. І те, що я чув сьогодні поміж розмов медиків і в залі, і на виході з нього, утвердило в мені думку. Люди негативно реагують на ось таку шулерську примусову агітацію. Оці всі штаби певно досі не усвідомили, що хто вже визначився – його не переконаєш. А хто вагається – його отакі примусові заходи лише відштовхують.  Хмельницькі медики – люди з почуттям гідності! Невже хтось після таких зібрань стане прихильником кандидата?”.

https://www.facebook.com/andriipopyk/videos/10218875634471137/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне