На Деражнянщині горіла господарча споруда

111
Фото: km.dsns.gov

Деражнянський район: рятувальники ліквідували пожежу в господарчій споруді. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

1 травня о 06:39 на пункт зв’язку 11 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді на вул. Шевченка с. Явтухи.

До місця події негайно виїхали рятувальники 11 ДПРЧ. На момент їх прибуття полум’ям була охоплена господарча споруда на площі близько 12 кв. м.

Завдяки вмілим та злагодженим діям особового складу пожежно-рятувального підрозділу пожежу вдалось ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Пожежу було локалізовано о 07:08 та остаточно ліквідовано о 07:10.

Ймовірною причиною виникнення пожежі стало коротке замикання електромережі.

Потерпілих на пожежі не було.

Нагадаємо, що минулої доби вогнеборці двічі ліквідовували пожежі. О 13:39 в одному із приватних домогосподарств у с. Новий Світ Городоцького району загорілась господарча будівля. На момент прибуття вогнеборців 39 Державної пожежно-рятувальної частини  вогонь добряче пошкодив покриття та перекриття будівлі, а саме 20 кв.м. Завдяки оперативним діям рятувальники ліквідували пожежу у тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу. А у с. Лютарка Ізяславського району, ймовірно, через коротке замкнення електромережі спалахнув житловий будинок. Бійці 13 ДПРЧ, котрі прибули за викликом, оперативно ліквідували загоряння, проте вогонь встиг пошкодити 70 кв.м будинку. В обох випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне