До 3-х малолітніх дівчат, які на даху будинку били четверту, просять застосувати примусові заходи

4
Фото: pplus.in.ua

Примусові заходи виховного характеру просять застосувати до малолітніх дівчат, які по черзі на даху будинку наносили удари четвертій дівчинці. Про це інформує прес-служба Хмельницького міськрайонного суду. 

До суду надійшло клопотання про застосування примусових заходів виховного характеру  щодо трьох  малолітніх хмельничанок, які  в квітні 2019 року перебуваючи на даху недобудованої будівлі в мікрорайоні «Гречани», розподіливши між собою черговість нанесення ударів, завдавали удари кожна в обличчя  своїй же однолітці, чим спричинили фізичний біль дівчинці та тілесні ушкодження. Дівчатка учениці 7-8 класів місцевих шкіл.

Яке ж  рішення прийме суд  повідомимо додатково, слідкуйте за оновленнями.

Нагадаємо, що перед судом постане матір, син якої вчиняє булінг відносно однокласників. Так, матері доведеться відповідати за правопорушення, вчинені її сином, які підпадають під ч. 3 ст. 173-4 КУпАП, а саме — булінг (цькування), тобто діяння учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному насильстві, що вчинено малолітнім відносно малолітньої.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне