В обласному центрі ледь не втонула ціла сім’я

Фото: ГУ ДСНС

Як повідомляють рятувальники, 20 червня об 11:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що в мікрорайоні Лезневе на місцевій водоймі 4 людей потрапили у воду та не в змозі самотужки вибратись.

До місця події прибули чергові відділення рятувальників Аварійно-рятувального загону спецпризначення та 3 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Як виявилось, під час прогулянки узбережжям двоє дітей – 7-річний хлопчик та 11-річна дівчинка – по залізобетонних плитах спустилися до води, аби впевнитись, чи вода тепла. Ледь нахилившись, хлопчина втратив рівновагу та потрапив у воду. Намагаючись врятувати братика, у воді також опинилась і дівчинка. Почувши дитячі крики, 60-річні бабуся з дідусем прибігли на допомогу, але теж не втримались на слизькій поверхні плит. На допомогу прийшов місцевий житель, який саме проходив повз: за допомогою палиці чоловікові вдалося врятувати сімейство.

На фото чоловік, який врятував сім’ю

В результаті пригоди 60-річного чоловіка направлено до міської лікарні для надання необхідної медичної допомоги, інші потерпілі почуваються добре.

Медики надають допомогу потерпілому

Шановні подоляни! Державна служба України з надзвичайних ситуацій переконливо просить бути вкрай обережними біля води, адже будь-який необдуманий вчинок може вартувати вам життя!

Всі служби прийшли на допомогу постраждалим

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне