На Різдво рятувальникам Хмельниччини довелося тричі приборкувати пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж 7 січня на території Хмельниччини виникло три пожежі різного характеру.

Ймовірно, через порушення правил безпеки під час розпалювання печі загорілась допоміжна споруда в с. Ріпки Ізяславського району, про що рятувальники отримали повідомлення о 06:35. Прибувши на місце пожежі, вогнеборцям 13 Державної пожежно-рятувальної частини вдалося за лічені хвилини впоратись із полум’ям, що розповсюдилось на площу 40 кв.м, тим самим врятувавши будівлю від знищення. Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 06:47.

О 22:55 спалахнуло в житловому будинку в с. Головлі Славутського району. До загоряння призвело, вірогідно, замикання електромережі. На місці пожежі працювали бійці 18 ДПРЧ, які доклали зусиль, аби врятувати будівлю від знищення вогнем, який встиг добряче пошкодити 70 кв.м перекриття, 130 кв.м покриття, домашні речі.

А в с. Глушківці Ярмолинецького району, імовірно, несправність електромережі стала причиною загоряння автомобіля ВАЗ 2101. На момент прибуття рятувальників 22 ДПРЧ вогнем було пошкоджено моторний відсік та салон автівки. Завдяки оперативним діям підрозділу, автомобіль було врятовано від знищення полум’ям.

В усіх випадках жертв не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне