«Дороги зробили, а про водовідведення забули» – у соцмережах коментують якість дорожних робіт у Хмельницькому

Фото: https://ngp-ua.info/

Хмельничанин Віктор Карван у фотозвіті, опублікованому у мережі Фейсбук ілюструє якість капітально відремонтованих автодоріг у  мікрорайоні Гречани після нещодавніх дощів.

«Дощ, як “лакмусовий папір” для перевірки ефективності господарювання у місті. Мікрорайон Гречани. Червень 2020. Нещодавно мною, в попередніх дописах, було викладено низку фото з жахливим станом доріг у мікрорайоні Гречани. Одразу після публікування на цей допис було написано цілий ряд коментарів, що ніби це показано маніпулятивні фото спеціально, щоб очорнити міських можновладців.

Так от, в продовження цієї ж теми доріг, публікую фото де вулиці лише не так давно були капітально відремонтовані за кошти міського бюджету у мільйонних еквівалентах…. Але чомусь про водовідведення на тих ділянках так і не подбали. До слова, в минулому дописі мене прихильники нинішньої міської влади критикували і ганьбили, що мов то у мене особиста зацікавленість, що то місця, де ходять лише одиниці мешканців міста, тощо….

То гляньте на ці фото і подумайте, чи з господарським підходом були вкладені кошти у ті ремонти доріг та вулиць міста, коли нині, та раніше після кожного дощу та в осінньо-зимовий період там стоять калабані на відремонтованих ділянках. Вулиці Вокзальна, Волочиська в Гречанах» – йдеться у дописі.

https://ngp-ua.info/

https://ngp-ua.info/

Джерело НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне