На Віньковеччині поліцейські розшукали зниклого підлітка

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Хлопець всю ніч провів на вулиці і ледь не замерз, але його вчасно знайшли працівники поліції. 

П’ятого грудня о 06.30 ранку до Віньковецького відділення поліції за допомогою звернулась мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила, що її 13-річний син, який перебуває на обліку у психіатра, ще 4 грудня в обід вийшов з приміщення школи у Віньківцях, але додому в село так і не дістався. Номер телефону хлопця був поза зоною досяжності, і матір уже місця собі не знаходила від хвилювання. 

Після отримання повідомлення весь особовий склад Віньковецького відділення поліції був зібраний по тривозі. До пошуків школяра також залучили небайдужих громадян і військових. 

Через кілька годин пошуків хлопця живим та неушкодженим знайшов екіпаж сектору реагування патрульної поліції у складі Дениса Марценюка та Віктора Мацишина. Поліцейські змінилися після добового чергування, але не пішли відпочивати додому, а разом з колегами долучилися до пошуків зниклої дитини. Підліток блукав вулицями Віньковець, був голодний та сильно замерз. Правоохоронці дали йому теплий одяг, напоїли гарячим чаєм та передали у руки батькам.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне