До 5 років позбавлення волі засудили 25-річного чоловіка, що спричинив ДТП, у якій загинув мотоцикліст

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Славутський міськрайонний суд ухвалив вирок, яким визнав 25-річного жителя с. Малий Правутин винним у вчиненні ДТП із загиблим та визначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 26 лютого 2017 року близько 02.30 години між селами Берездів та Малий Правутин Славутського району.

Встановлено, що 25-річний місцевий житель, у стані алкогольного сп’яніння керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 23-річного жителя села Гориця. Від отриманих тілесних ушкоджень мотоцикліст загинув на місці події.

Славутський міськрайонний суд визнав водія автомобіля «ВАЗ» винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Також суд задовольнив ряд цивільних позовів батьків загиблого, пов’язаних з відшкодуванням моральної та матеріальної шкоди.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне