Ремонт дороги М-12 відбувається згідно з затвердженим планом

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

28 квітня голова облдержадміністрації Сергій Гамалій ознайомився із ходом будівельних робіт на ділянці автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та провів зустріч з представниками турецької компанії “Онур” (Onur Group Ukraine).

Нагадаємо, що турецька компанія Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret ve Sanayi A.S. стала переможцем міжнародного тендеру. Загальна вартість робіт –  54 млн 622 тис. доларів. Підрядна організація проведе реконструкцію та капітальний ремонт автодороги М-12, протяжністю близько 41 км (М-12 км 291+240 — км 332+052, починається у с. Голосків та закінчується на межі з Вінницькою областю), відповідно до рекомендацій EuroRAP.

https://www.adm-km.gov.ua/

За словами керівника проєкту Анта Евіна, підготовчі роботи повністю завершені. В кінці 2020 року компанією “Онур” на ділянці км 293 – км 295 було влаштовано на рівні середнього вирівнюючого шару правий проїзд, з боку лівого проїзду здійснено фрезерування покриття та виконуються роботи з влаштування основи дорожнього одягу сухою щебенево-піщаною сумішшю.

Для українських та турецьких працівників було побудовано містечко, в якому вони наразі проживають, неподалік розташовується база техніки та інше необхідне обладнання, яке задіяне в будівництві. Збудовано новий асфальтобетонний завод та гранітний подрібнювач. На всій протяжності зазначеної дороги були підготовлені узбіччя, проведена вирубка дерев, що заважають, та встановлені попереджувальні знаки про хід ремонтних робіт.

https://www.adm-km.gov.ua/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне