Діти-сироти з Хмельниччини отримають квартири

Фото: ukrinform.ua

Як повідомляє видання “День за Днем”, двоє дів­чат-си­ріт із Гри­цівсь­кої та Лен­ко­вець­кої ОТГ цього­річ от­ри­ма­ють од­но­кім­натні квар­ти­ри згід­но з дер­жавною прог­ра­мою за­без­пе­чен­ня жит­лом ді­тей­-си­ріт.

— Цього­річ дер­жа­ва ви­ді­ли­ла кош­ти на ку­пів­лю двох квар­тир, — роз­по­ві­дає Ро­ман Пі­доп­ри­го­ра, го­ло­ва Ше­пе­тівсь­кої РДА.

Ймо­вір­но, прид­ба­ють ще од­не жит­ло.

Діє та­ка прог­ра­ма для ді­тей­-си­ріт, які вже до­сяг­ли пов­но­літ­тя та ще не пе­рес­ту­пи­ли ме­жу в 23 ро­ки. Од­нак, от­ри­ма­ти жит­ло мо­жуть ли­ше ті, хто пе­ре­бу­ває на квар­тирно­му об­лі­ку.

— На об­лі­ку пе­ре­бу­ва­ють ли­ше ті ді­ти, які не ус­падку­ва­ли май­но від сво­їх ро­ди­чів, — по­яс­нює Лі­лі­ана Та­на­сі­єн­ко, зас­тупник го­ло­ви Ше­пе­тівсь­кої РДА.

Квар­ти­ри ді­тям ку­пи­ли у Ше­пе­тів­ці.

— Ог­ля­да­ла по­меш­кання та по­год­жу­ва­ла їх прид­бання спе­ці­аль­на об­ласна ко­мі­сія, — про­дов­жив да­лі Ро­ман Бо­ри­со­вич.

До її скла­ду вхо­дять фа­хів­ці різ­них від­ді­лів: від ар­хі­тек­то­ра до юрис­та та бух­галте­ра. Са­ме во­ни роз­гля­да­ють різ­ні про­по­зи­ції та роб­лять від­по­від­ні пе­ре­вір­ки.

Ог­ля­ди­ни вже не­за­ба­ром влас­них по­меш­кань ро­би­ли і дівчата. Їм во­ни при­па­ли до ду­ші.

При ку­пів­лі по­меш­кання важ­ли­во дот­ри­ма­ти­ся пев­них кри­те­рі­їв. Жит­ло по­вин­но бу­ти ка­пі­таль­но від­ре­мон­то­ва­не та пов­ністю об­лашто­ва­но меб­ля­ми.

Отож, дів­ча­та вже не­за­ба­ром ста­нуть щас­ли­ви­ми влас­ни­ця­ми сво­го ку­точ­ка. А по­ки що уз­годжу­ють­ся усі юри­дич­ні мо­мен­ти.

На да­ний час на квар­тирно­му об­лі­ку в районі пе­ре­бу­ва­ють ще шес­те­ро ді­тей.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне