У Нетішині просіла несуча конструкція пішохідного мосту

Фото: https://www.netishynrada.gov.ua/

Про проблему повідомив міський голова на прес-конференції для місцевих ЗМІ. Пішохідний міст через р. Горинь, що поблизу стадіону, повинен був введений в експлуатацію до кінця 2020 року, нині вже середина 2021-го.

«Під час спорудження основної частини мосту (несучої конструкції) відбулось її «просідання». Воно незначне, але враховуючи те, що міст повинен простояти мінімум 30 років,то, зрозуміло, що просто так не можна на це закривати очі. І зараз підрядна організація звинувачує в цьому проектанта, а проектант, в свою чергу, підрядну організацію. Будівельні роботи призупинені. Шляхом перемовин не вдалося досягнути позитивного результату щодо відновлення робіт», – зауважив Олександр Супрунюк.

Також він розповів, що управлінням капітального будівництва були надіслані претензії на адресу проектанта та підрядної організації.

За ініціативи підрядника буде проведено незалежне експертне дослідження, в ході якого з’ясується, хто допустив помилку: проектант при розрахунках чи підрядна організація при монтажу металоконструкцій.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне