На Хмельниччині затримали нападників, які пограбували і викрали жительку Городка

Фото: hm.npu.gov.ua

Серед затриманих двоє місцевих жителів та двоє мешканців Одеської області, один з яких перебував у розшуку за вчинені шахрайства. Наразі усі четверо знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм уже оголосили про підозру у вчиненні розбійного нападу з проникненням у житло та незаконне заволодіння транспортним засобом, інформує прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

Подія сталася 20 липня близько 4-ї години ранку в райцентрі Городок. 35-річна потерпіла та її 65-річна матір перебували вдома одні. Троє чоловіків у камуфляжній формі та балаклавах, вибивши двері, увірвались в будинок. Вони зв’язали власницю та її матір і, погрожуючи зброєю, почали вимагати віддати їм усі цінні речі.

Отримавши ювелірні вироби, грошові кошти, банківські картки та мобільні телефони, нападники на цьому не зупинились. Вони викрали з господарства автомобіль «Ауді-100», куди повантажили потерпілу, після чого поспішно покинули місто. Жінку зв’язаною викинули в кукурудзяне поле поблизу села Курівка Городоцького району.

Коли потерпілій вдалося самостійно звільнитися, вона вийшла на дорогу і їй допомогли небайдужі люди дістатися найближчого населеного пункту.

Одразу після того, як до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад, на пошук зловмисників був задіяний не тільки весь Городоцький відділ поліції, а й чимало працівників Головного управління Національної поліції. Протягом доби нападників було затримано. Серед них троє чоловіків 32, 22 та 16 років, а також 23-річна дівчина, яка чекала своїх «напарників» на виході і знімала кошти з викрадених банківських карток. Двоє старших чоловіків родом із Одеської області. Один із них, до речі, перебував у розшуку за вчинені шахрайства.

Під час обшуку в затриманих вилучили камуфляжну форму та два стартових пістолети з ознаками переробки. Викрадений автомобіль поліцейські знайшли в лісі поблизу одного із сіл Волочиського району.

Фото: hm.npu.gov.ua

Наразі усі четверо фігурантів перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм уже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. Затриманих перевіряють на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне