У Теофіполі нетверезий водій вантажівки чинив опір поліцейським

Фото: hm.npu.gov.ua

Подія сталася в райцентрі Теофіполь по вулиці Заводській вчора, 29 липня, близько 23.50 години. Після зупинки транспортного засобу водій продовжував чинити активний опір патрульним і в результаті «заробив» аж 4 адміністративних протоколи, інформує прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

Близько опівночі патрульні помітили на вулиці Заводській великогабаритну вантажівку «DAF», яка рухалась по всій проїжджій частині і створювала реальну загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

Поліцейські неодноразово озвучували водієві вимогу про зупинку та можливість застосування табельної зброї, але той усі вимоги проігнорував і тільки додав швидкості. Тоді патрульні здійснили декілька пострілів по колесах, але навіть після зупинки транспортного засобу водій не заспокоївся і продовжив чинити активний опір поліцейським.

Фото: hm.npu.gov.ua

Після затримання чоловік відмовився проходити тест на «Драгері», тож його доправили в районну лікарню для проведення необхідної експертизи.

Порушником виявився 47-річний житель міста Самбір, який приїхав вантажівкою в Теофіполь за цукром. У результаті на чоловіка склали аж 4 адміністративних протоколи — за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку), ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне